Pages

2 Mart 2017 Perşembe

BARCELONA'NIN YENİ TEKNİK DİREKTÖRÜ

Josep Maria Bartomeu ve Luis Enrique





Barcelona Kulübü Başkanı Josep Maria Bartomeu,yaptığı açıklamada sezon sonunda Luis Enrique ile yola devam etmeyeceklerini ve yeni teknik direktörü 1 Temmuz tarihinde açıklayacaklarını söyledi. Şimdi tüm kamuoyu merakla Barcelona'nın yeni teknik direktörünün kim olacağını bekliyor.

İspanyol medyasının aldığı duyumlara göre Barcelona'nın yeni sezonda takımın başına getireceği ismin şu anda Benfica'nın başında bulunan Rui Vitoria olacağı kulislerde konuşulmaya başlanmış.
İşte  Rui Vitoria'nın kariyer istatistikleri:
 
Toplam Maç Sayısı : 277
Alınan Galibiyet : 137 (%49)
Beraberlik : 55 (%20)
Mağlubiyet : 85 (%31)

Yorum Köşesi 
Yıllardır kendi ekolünden yetişen teknik direktörleri takımın başına getiren Barcelona istediği başarıları elde etmişti. Luis Enrique'de müzedeki kupa koleksiyonuna katkıda bulunsa da özellikle iletişim problemleri yüzünden zaman zaman sıkıntılara sebep olmuştu. Şimdi Rui Vitoria'nn İspanyol ekolüne yakın bir ülkeden,o ülkenin büyük kulüplerinden birinden gelmesi takım yönetimi ve iletişimi açısından olumlu olacağı görüşündeyim ancak Benfica'nın oynadığı futbol kişisel olarak benim beğendiğim bir tarz olmadığından takım oyunu açısından istenilen başarıları elde edebileceklerini düşünmüyorum.

0 yorum:

Yorum Gönder