Pages

5 Mart 2017 Pazar

SANTİ CAZORLA TÜRKİYE'YE Mİ GELİYOR ?

Santi Cazorla

Arsenal'in 32 yaşındaki İspanyol yıldızı Santi Cazorla'nın önümüzdeki sezon için Türkiye'den bir ekiple anlaştığı iddia ediliyor. İşte o ekip...


Arsenal formasıyla 5. yılını geçiren İspanyol yıldız Santi Cazorla'nın İngiliz basınında yer alan haberlere göre Fenerbahçe ile anlaştığı , Fenerbahçe'nin sözleşmesi sezon sonunda bitecek İspanyol futbolcu için imza parası vermeyi kabul ettiği söyleniyor. Devre arasında da Fenerbahçe'nin gündemine gelen İspanyol futbolcu yaşadığı sakatlık sebebiyle bu sezonu kapatmıştı. İlerleyen günlerde bu transfere dair somut gelişmelerin yaşanması bekleniyor.


Santi Cazorla Kimdir ? 

Yaş: 32
Boy: 1.68
Pozisyon : Orta sahanın ortası
Oynadığı Kulüpler : Villareal , Recreativo Huelva , Malaga , Arsenal
Oynadığı maç / Attığı gol : 488 Maç / 77 Gol
Milli Takım Kariyeri : 59 Maç /11 Gol



Yorum Köşesi : 

Santi Cazorla sürati ve tekniği ile bir döneme gerçekten damgasını vurmuş oldukça iyi bir futbolcuydu. Lakin 32 yaşına gelmiş olması , şu anda sakatlıktan dolayı sezonu kapatmış olması artık futbol kariyerinin son deminde olduğunun göstergesi. Bu saatten sonra Arsenal kadrosunda yer bulamayacağı çok açık. Eğer 27-28 yaşlarında olan bir Cazorla olsaydı elbette ki şahane bir transfer olurdu ancak  32 yaşında halen sakatlığı bulunan bir Cazorla ölü yatırımdan başka bir şey değildir. Tamamen bilindik bir isim ile taraftarın sinirini almaya yönelik bir transfer olur. Yönetim de son dönemlerinde yine Fenerbahçe'nin parasını yok yere harcamış olur. Bu transfer gerçekleştiği takdir de takıma hiçbir katkısının olmayacağı görüşündeyim. Olan yine Fenerbahçe'nin parasına ve üzülen taraftarına olacaktır.


0 yorum:

Yorum Gönder