Pages

12 Nisan 2017 Çarşamba

KOSOVA'DAN ADRESE TESLİM

Adrese teslim orta açabilen kanat oyuncuları her zaman için önemlidir. Vitesse forması giyen Kosovalı 20 yaşındaki Milot Rashica'da bu yeteneği ile adından söz ettiren geleceği parlak genç bir futbolcu...

Chelsea ile yaptığı anlaşma gereği pilot takım olup genç oyuncularla Hollanda Ligi Eredivisie'de başarılı işler yapan Vitesse takımının bu sezonki iyi gidişinin mimarlarından biri genç Rashica. Gelişim sürecinde yer aldığı bu güzel ekipte teknik direktörü Henk Fraser'in elinde yıldızını her geçen gün parlatmaya devam ediyor.

Vitesse'nin hücum yönünde asist yükünü çeken isim olan genç Kosovalı dripling yeteneği, çizgiye kadar inip arkadaşlarına asist yapabilme özellikleriyle dikkat çekiyor. Çok çabuk adam eksiltebilen, peşine defans oyuncularını takıp faul alabilme özelliği bulunan Milot Rashica, günümüz futbolunun önemli değerlerinden olan kanattan oyun kurabilme yeteneğiylede takım arkadaşlarını mutlak gol pozisyonlarına rahatça sokabiliyor. Hücum futbolunun ağırlıklı olduğu bir ligde bulunmasıda istatisklerinin yüksek değerlerde olmasını sağlıyor. Bugüne kadar Vitesse formasıyla ligde 60 maçta 10 gol 12 asist yapma başarısı gösteren Rashica, Arnavutluk Milli Takımı ile de 2 maça çıktı. Ardından Kosova Milli Takımı'nın kurulmasıyla beraber Kosova formasını terletmeye başlayan Milot, bu formayla da 5 müsabakaya çıktı.

Futbol piyasasını yakından takip eden otoritelerin merceğinde olan bir isim Milot Rashica. Önümüzdeki transfer dönemlerinde adını duyabileceğimiz, Avrupa futbol sahnesinde kendine önemli bir kulüpte yer edinebilecek bir isim. Chelsea ile Vitesse'nin yakın ilişkileri göz önüne alındığında gelecek dönemlerde bir Ada yolu Milot Rashica için neden gözükmesin..

0 yorum:

Yorum Gönder